Dé beste rijschool van Naaldwijk   

Haal snel en voordelig je rijbewijs in Naaldwijk! Rijschool Naaldwijk is al sinds 2007 een begrip in Naaldwijk en omgeving. ACTIE VOOR STUDENTEN - Eerste 10 rijlessen voor studenten € 330,-


Meer
Rijschool rijles automaat Naaldwijk   

Als je nu al weet dat je in een auto met automaat gaat rijden. Dan kun je beter rijlessen in automaat volgen bij Rijschool Naaldwijk!


Meer

Welkom bij Rijschool de Flits in Maasland

 

Haal snel je rijbewijs bij Rijschool De Flits Maasland

Ben jij 16,5 jaar of ouder, enthousiast en gemotiveerd, dan ben je op het juiste adres bij rijschool de Flits Maasland. Kan jij niet wachten om je autorijbewijs te halen, maar wil je op een vakkundige en professionele manier begeleid worden? Kies voor Rijschool De Flits Maasland en stap samen met een van onze ervaren instructeurs in de auto. Of je nu je autorijbewijs wilt halen en daarbij ook theoriekennis op wilt doen, wij van Rijschool De Flits Maasland staan voor je klaar!

Rijschool én Verkeersschool Maasland

Als één van de weinige rijscholen in de regio Maasland mag Rijschool De Flist zich met recht ‘Rijschool’ noemen, omdat verkeerstaken en vaardigheden een belangrijk aspect zijn binnen onze theorieopleidingen. Dit vergroot het rij-inzicht aanzienlijk waardoor veel cursisten minder rijlessen nodig hebben om met succes het rijexamen af te leggen. Met het volgen van een goede rijopleiding leg je de basis voor een veilige en prettige toekomst op de weg. Autorijbewijs halen in een paar weken in Maasland? Geen probleem, wij regelen het. Voordelig en zonder risico!

BOVAG-garantie

Een BOVAG rijschool garandeert zekerheid en betrouwbaarheid. Dat geldt ook voor ons, deskundige instructeurs/-tices die zich houden aan de BOVAG-gedragscode, goed onderhouden lesauto’s, inzicht in je vorderingen, een aantrekkelijke en betrouwbare lesovereenkomst en een goed slagingspercentage. Elke BOVAG autorijschool is verplicht verzekerd. Kies voor de zekerheid van een BOVAG autorijschool. Alle instructeurs/-tices van rijschool de flits zijn gespecialiseerd in het opleiden - begeleiden van mensen met faalangst.

Vrijblijvend kennis maken?

Zoek je een goede rijschool in Maasland? Rijschool de Flits uit Voorburg is één van de betere rijscholen om je rijbewijs te halen. Eerste autorijles proberen meld je nu aan voor een proefles!

Vraag een proefles aan

Sneller je rijbewijs halen!

Rijles in automaat Maasland, steeds meer auto’s beschikken over een automaat versnelling. Als je nu al weet dat je in een auto met automaat gaat rijden, kun je kiezen voor rijles in een auto met automaat. Als je slaagt, krijg je een rijbewijs B met de vermelding "automaat". Hiermee mag je alleen rijden in een automaat en dus niet in een handgeschakelde auto.

Waarom automaat?

Als je toch al weet dat jouw auto altijd een auto met automaat zal zijn, kun je beter kiezen voor lessen in een auto met automaat versnelling.
Omdat je niet hoeft te leren schakelen, heb je minder lessen nodig. Je bent dus goedkoper uit in Maasland.

Voor wie?

Mensen met een lichamelijke beperking kunnen soms moeite hebben met schakelen. Voor hen is rijden in een auto met automaat versnelling vaak een uitkomst. Ook oudere leerlingen kunnen problemen hebben met schakelen. Ze vinden het lastig om te schakelen en op hetzelfde moment op het verkeer te letten. Een automaat lost dit probleem op. Maar ook als je om andere redenen de voorkeur geeft aan een auto met automaat, is rijles op deze manier een aanrader.


Gratis proefles?

Maak vrijblijvend kennis met onze rijschool.

Ik wil een gratis proefles